Top 10 Parfumuri tester de femei

parfumuri-tester

Ce sunt parfumurile tester de femei?

Parfumurile tester de femei au fost și vor întotdeauna accesoriul perfect pentru o ținută cu care vrei să impresionezi. Pe parfumescu.ro vei găți întotdeauna parfumul tău preferat, la un preț care să te avantajeze. Fiind un site dedicat în totalitate vânzării de parfumuri tester, poți să fii sigură că alegerea făcută nu te va dezamăgi. Renumite branduri precum: Tom Ford, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Gucci, Dior te asteapta sa le incerci.

Cum alegem un parfum tester de femei?

Un parfum tester ales cum trebuie vine perfect în completarea unei ținute la momentul potrivit. În funcție de ocazie, trebuie să știi ce parfum ți se potrivește cel mai bine și cum ar trebui să-l alegi. În ziua de astăzi, aproape toată lumea poartă parfum tester, însă doar puțini țin cont și de cum ar trebui ales acesta. În funcție de PH-ul fiecăruia, mirosul unui parfum tester de calitate se va schimba și la fel și încântarea ta. In magazinul nostru online de parfumuri tester te ajutam să iti găsești parfumul tău preferat sau chiar pe ce-l ce ți se va potrivi foarte bine extrem de ușor, având la dispoziție o gamă largă de produse și o mulțime de informații orientative care să-ți ușureze munca.Un parfum tester de damă ales cum trebuie nu va trece niciodată neremarcat de către toți ceilalți. Dacă ești o persoană căreia îi place să fie întotdeauna la modă, poate ar trebui să știi și care sunt top 10 cele mai bune parfumuri tester de femei in 2019.

Thierry Mugler Alien si Coco Chanel no.5

Lista acestor esențe atât de îndrăgite are în frunte parfumul tester Locul 1 – Thierry Mugler Alien, cu o sticluță cu design minimalist și un miros îmbietor de iasomie indiană. Locul 2 este ocupat de clasicul Chanel no. 5, cu o istorie ce a început în 1921. Acest parfum nu a dezamăgit niciodată, astfel, la aproape 100 de ani de la crearea sa, ocupă încă un loc foarte bine situat în clasamentul celor mai bune parfumuri 2019.

Paco Rabanne Lady Million & Coco Chanel Mademoiselle

Paco Rabanne Lady Million primește locul 3, având un miros seducător, ușor dulceag, ce sigur nu te va lăsa indiferentă. Locul 4 îi revine unui alt veteran al industriei, Chanel Coco Mademoiselle, un parfum de damă care vine ca un etalon câștigând simpatic doamnei prin mirosul exotic de citrice amestecate cu iasomie.

Lancome La Vie Est Belle & Christian Dior Miss Dior Cherie

Lancome La Vie Est Belle primește locul 5, cu un miros fructat, bine acompaniat cu nuanțe florale. Locul 6 îi revine lui Christian Dior Miss Dior Cherie, un bine remarcat simbol al parfumurilor de damă, o prezentare a senzualității în cele mai frumoase forme ale sale. Thierry Mugler Angel ocupă bine-meritatul loc 7, cu un miros suav și un public de amiratoare de toate vârstele, această combinație de pepene și nucă de cocos însumează un adevărat răsfăț pentru doamne.

Yves Saint Laurent Black Opium & Tom Ford Black Orchid

Pentru locul 8 Yves Saint Laurent Black Opium ne-a pregătit ceva cu adevărat special. Opium este un parfum neobișnuit, ce surprinde prin combinarea mandarinelor cu nuanțe picante și bergamot. Tom Ford Black Orchid vine pe locul 9 al topului cu nu mai puțin de 15 ingrediente folosite printre care, mult-iubita iasomie, nuanțe de vanilie și ciocolată neagră. O alegere fericită în orice moment! Iar ultimul, dar nu cel din urmă, locul 10, este ocupat de Giorgio Armani Si, un parfum tester de damă la un preț mai mult decât convenabil, ce cucerește prin notele sale ușoare de coacăze, urmate de mirosuri de trandafir roșu și frezie albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *